Service till företag

Kista

Företagslots

Företagslotsen är en kostnadsfri service som gör det enklare att snabbt hitta rätt bland lagar och regler. Du kan vända dig till Företagslotsen med allt från tillstånds- och markfrågor till kontakt med rätt personer och myndigheter inom Stockholms stad.

Kontakta företagslotsen

STING - Stockholm innovation and growth

STING erbjuder företag affärsutvecklingsstöd och nätverk. Med stöd av affärscoacher bidrar de till att nya svenska teknikföretag växer fram som kan konkurrera internationellt och generera export till Stockholm. Genom riskkapitalfonden STING Capital och affärsängelnätverket STING Business Angels kan de även erbjuda finansiering i tidigt skede.

Affärsacceleratorn STING ägs av Stiftelsen Electrum; en samverkan mellan näringsliv, forskning och Stockholms stad. Huvudpartners är Innovationsbron och KTH.

Mer om STING

Nätverka i Kista Science City

Kista är en vetenskapsstad där tusentals företag, forskare och studenter samverkar för att utvecklas och växa. Den främsta branschen i Kista Science City är ICT (Information and Communication Technology).

I Kista Science City finns flera affärsnätverk inom en rad branscher där du kan knyta intressanta och givande kontakter.

Mer om Kista Science City 

Senast uppdaterad 5 juni 2012