Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet ”Nytt om Söderstaden” belyser aktuella händelser och informerar om utvecklingen i projekt Söderstaden. Det finns även ett nyhetsbrev om Larsboda livsmedelscenter som kommer ut vid behov. I samband med programsamrådet om Södra Skanstull har ett särskilt informationsblad tagits fram.

Nyhetsbrevet om Söderstaden skickas ut per post till boende i området kring Slakthusområdet, Globenområdet, Gullmarsplan och Skanstull. Du kan också ladda ner dem som PDF-filer här på webben. 

Nyhetsbrev Söderstaden Slakthusområdet

Senast uppdaterad 15 september 2016

Karta med positionen för Söderstaden utmarkerad
Se Söderstaden på kartsidan
Lat N 59º 17' 55" Lon E 18º 4' 48"
Se Söderstaden i Google Maps

Status

  • Vision för projektet

    Beskrivning

    Söderstaden år 2030 är en stadsdel med upplevelser, nöjen och rekreation i världsklass. Det är lätt att ta sig till och röra sig i Söderstaden. Historiska byggnader integreras med ny bebyggelse. En nytänkande och levande stadsdel för hela livet.

  • Planering

    Beskrivning

    Programsamråd för Södra Skanstull hölls 1 september - 27 oktober 2016. Programmet antas tidigast i slutet av 2017. Plansamråd för Slakthusområdet genomfördes 8 december - 1 februari 2016. Utveckling sker parallellt i de olika delområdena. Läs mer under respektive projekt.

Följ projektet

Kontakt