Snart har du chansen att vara med och bygga om Slussen

Publicerad
8 mars 2017 09:17
Ämne
Slussen

En yrkesarbetare går från vänster i bild bort mot en rivningsplats. Solen skiner och man ser att någon stort håller på att rivas. Till höger i bild ser man en typ av grävmaskin.Foto: Lennart Johansson

Ombyggnaden av Slussen är nu i full gång och vi behöver utöka vår organisation med fler konsulter. Under våren kommer vi att skicka ut förfrågningsunderlag på ett antal tjänster.

Välkomna med ert anbud till dessa spännande konsultuppdrag. Vi välkomnar nya och gamla konsultföretag till att offerera på våra uppdrag.

Spana in webbsidorna stockholm.se/upphandling samt tendsign.com där vi kommer att annonsera alla våra upphandlingar. Är ni nya inom offentlig upphandling kan ni läsa mer om det på stockholm.se.

Tre kommande konsulttjänster

Projekteringsledare inriktning ledningar

Uppdraget avser projekteringsledning för de ledningsarbeten som ska utföras inom mark. Framförallt inom konstruktioner och samtliga typer av ledningar som kommer att hanteras inom projektet.

Nummer: K 583-17

Två stycken byggledare inom grundläggning och konstruktionsarbeten

Detta är två uppdrag som avser konsulttjänster som byggledare men är deltidsuppdrag, 60% av heltidsuppdrag, inom teknikområdena grundläggning och konstruktionsarbeten.

Nummer: K 585-17 och K 586-17

Se alla kommande konsultupphandlingar här

Senast uppdaterad 14 mars 2017