3D-modell över Hagastaden

Publicerad
1 december 2014 11:14
Ämne
Hagastaden

Nu kan du se hur Hagastaden växer fram i en 3D-modell med alla byggprojekt och utvecklingsområden. I modellen ser du de olika projekten på Stockholms- och Solnasidan och när de står färdiga.

I modellen kan du se Hagastaden från ett antal utsiktspunkter och välja vilket årtal som visas med mera. 3D-modellen finns tillgänglig både på webben, via denna länk, och i större format i Mötesplats: Hagastaden som är placerad på Torsplan under december och januari. Mötesplats: Hagastaden premiäröppnade den 29 november då vi bjöd ett hundratal besökare på glögg och pepparkaka.

Mötesplats: Hagastaden kommer att vara öppen onsdag till fredag klockan 12 till 18 fram till den 30 januari. Vi kommer under perioden även att ha ett antal temaeftermiddagar då representanter från projektet finns på plats för att svara på dina frågor i olika ämnen. Håll utkik på vår hemsida och på Facebook för datum och teman. Är det något du vill veta mer om? Hör av dig med förslag till oss. Du kan e-posta ditt förslag till andreas.liljefors@extern.stockholm.se

Hagastaden

Senast uppdaterad 2 december 2014