Om webbplatsen

Det tredje stora steget i det moderna Stockholms utveckling

Byggkran

År 2024 bor en miljon människor i Stockholm och för att möta utvecklingen pågår och planeras 100-tals stora och små byggprojekt. Den här webbplatsen ska ge en överblick av vad som byggs och planeras i Stockholm nu och framöver.

Navigeringen på webbplatsen utgår från en karta för att ge överblick av vad som byggs. Klicka i kartan för att få veta mer om varje projekt.

Webbplatsen är byggd med för att anpassa sig till mobil, läsplatta och dator. Det betyder att sidans disposition varierar för att passa den enhet du surfar med.

Det funkar inte i min dator/surfplatta/mobil

Hör av dig till oss på redaktion@stockholm.se. Skicka med skärmdump och en beskrivning av hur felet uppstod. Vi återkopplar så snart vi kan. Webbplatsen stödjer de senaste och näst senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna.

Varför bygger ni en webbplats som är anpassad för mobil?

För att göra det lätt att kunna få information på plats men samtidigt undvika att bygga olika lösningar har webbplatsen byggts för både dator och mobil. Det senaste året har mobilsurfandet på stockholm.se ökat med mer än 250 % och det är en trend som kommer att fortsätta.

Jag har hittat fel i kartan. Vem ska jag rapportera till?

Skicka i felet till redaktion@stockholm.se så samlar vi ihop och skickar vidare till Stadsbyggnadskontoret.

Jag hittar inte det byggprojekt som pågår i närheten av mig

Vi har inte fått med alla byggprojekt på Stockholm växer ännu utan kommer att fylla på med fler efter hand. I Plan- och byggtjänsten kan du hitta alla byggprojekt i staden. Till plan- och byggtjänsten

Hur kan jag påverka byggprojekt?

Här kan du läsa mer om hur processen går till och hur du kan påverka Dialog och samråd

Senast uppdaterad 15 november 2013